Tildeling fra SNN-fondet

I en ellers kald avslutning på mai måned fikk klubben i går en meget hyggelig melding som vi håper varmer alle med et hjerte for Sørreisa IL Fotball. Vår søknad om tildeling av midler fra Sparebanken Nord-Norge gjennom SNN-fondet ble innvilget. Dette innebærer at klubben kan fullføre arbeidet som vi har holdt på med gjennom de siste årene som vi har valgt å kalle «Prosjekt Arena». Dette håper vi skal bidra til å gi alle som besøker Sørreisa stadion en god opplevelse, som inspirerer til at de ønsker å fortsette med idrett eller engasjere seg innen idretten på en eller annen måte. Rent konkret innebærer prosjektet følgende:
• Isolering av tak over kjøkken og garderober.
• Renovering av garderobe for hjemmelag.
• Renovering og ombygging av det gamle kjøkken til lager.
• Nybygging av garderobe i tidligere garasje.
• Fullføre avtrekk/vifter kjøkken og dusj.
• Fullføre rørleggerarbeid, deriblant utendørs kran og avløp.
• Bytting av ytterdører x 3.
• Det trengs sårt nye møbler i vårt møterom, innkjøp nye møbler.
• Bygging av benker og bord utendørs.
• Innlegging av strøm i 4 ”garderobe ”/skiftebu.
• Tetting av tak på innbytterskjul.
• Fullføring av tribune med bygging av rullestolrampe/trapp ift adkomst, bygging av vandringer fra tribune og inn på baneområdet x 2.
Tildelingen gir oss et godt fundament for å kunne realisere disse tiltakene, men for å komme i mål er vi helt avhengige av at selve arbeidet gjennomføres på dugnad. Det har klubbens medlemmer og støttespillere tidligere vist at VI FÅR DE TIL !!
Vi kommer tilbake med detaljer omkring dette etter hvert.
Vi gleder oss over tildelingen, og takker så mye til Sparebanken Nord-Norge #fornordnorge.

comments